Friday, February 4, 2011

Dungun ..

Alahai ..
s0k dah kena alek dungun ..
seri0us malas tahap cipan nak alek dungun tue ..
mmg terpakse la alek es0k ..
di saat family mak nak dtg lepak umah aq nie la ..
aq pulak kena alek dungun dh ..

mmg xbersedia lagi la nak tengk gate UITM DUNGUN tue ..
malas nye nak gi class ..
dh la class ahad sampai rabu start pukul 8 ..
law kat umah nie c0nfirm tid0w lagi lepas sub0h tue ..
nie xde mase la k0 nak tid0w lepas sub0h tue ..
alek sane c0nfirm di ulik dgn assigment yg bereb0t nak di buat ..

dah la es0k abah nak anta awal ..
c0z ea nak kena t0long jiran nie kenduri pulak ..
ad0yai ..
time nie la nak kenduri nye ..
law x ..
mesty aq alek ptg jea k0t ..

skunk xde perasaan excited p0n nak alek dungun tue ..
xde sebab p0n sampai aq nak excited alek sane ..
hukkhukkk ..
mak .. xnak alek lagi ..
t0long ..!!!!
kenapa la terengganu nie xcuty ahad ekk ..???
susahkan aq bet0l la ..

dah la .. 
xnak samb0ng taip ..
rase nak nanges c0z terpakse alek ..
huwaaaa ..
bye ..



tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

1 comment:

  1. Chill Shiera~ Nie lahh pengorbanan kite as a student.. Bape taun je.. Nnti kalo ko dah keje,ko keje lahh dekat ngn rumah.. Dukk berkepit celah ketiak mak ko terus.. Haha. Kan senang~ :D

    ReplyDelete