Friday, March 18, 2011

Tolong jangan buat ape yang aku xsuke ..

Assalamualaikum ..
apa khabar k0wang ..??
entry kali nie aq nak cite pasal benda yang aq xsuke ..
aq paling bengang tahap gaban kalau 0wang buat benda yang aq xsuke nie ..
tahap kesabaran aq b0leh hilang taw sebab semua nie ..

PERKARA YANG TIDAK DISUKAI : 


 1)Ganggu tidurku .. 

Sebenarnya aq mmg paling pantang kalau ada sesiapa yang ganggu tidur aku .. isyhhh .. yela .. mana tak nya .. 
time tidur la aq nie nak rehatkan badan aq yang dah penat seharian berjalan and wat assignment .. basuh baju       bagai - bagai .. tiba - tiba k0 sedap3 jea kacau aq tid0w .. mmg mintak sepak la .. 

2)Ganggu aku layan m0vies ..

Kalau aku layan m0vies kat lapt0p aku yang tersayang nie .. k0 jgn nak seb0k3 la nak teng0k skali .. law k0 just teng0k jea xpe la .. aku xkesah .. tapi nie k0 pulak yang lebih .. nak kuatkan v0lume la .. nak betulkan kedudukan lapt0p aku la .. seb0k nak skip cerita la .. lagi satu .. law k0 dah teng0k sekalip0n m0vies tue .. k0 xyah nak seb0k3 st0ry semula kat aku la time aku layan m0vies tue .. aku nak teng0k m0vies .. bukan nak dengar k0 wat summary pasal m0vies tue ..

3)Tak tepati masa ..

Tol0ng la ekk .. t0long la tepati masa .. be punctual .. b0leh tak ..??? susah sangat ke nak punctual .. mati ke law k0 jadi se0rang yang punctual ..?? xde plak aq dengar 0wang mati sebab punctual .. ke k0 ade dengar ..??? aku xkesah law sesekali k0 lewat .. tapi law sampai tiap ary asik tunggu k0 jea .. ape name nye .. terlewat ke tue ..?? dah la lambat .. tapi wat muka tak bersalah .. se0lah - 0lah muka mintak penampar .. ehh .. t0long la .. law 0wang cakap melayu xtepati masa .. k0 heb0h marah .. tapi k0 mcm ne plakk ..

Ermm ..
aku rasa cukupla untuk setakat nie aku membebel ..
lain kali pulak ..
sebenarnya banyak lagi perkara yang aq xsuke ..
tapi nanty la ekk ..
t0long la jangan wat benda yang aku tulis kat atas nie .. 
xkesah la kat aku atau sesiapa p0n ..
k0 p0n xsuka kan law 0wang wat kat k0 mcm tue ..
tapi aku xtaw la kalau k0 suke ..
mmg masalah la ..

nie la muka mintak sepak and penampar tue ..

see you next time ..
Assalamualaikum ..




tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

2 comments:

  1. Melayu duk mana pon kat dunia nie kompem kantoi bab masa.. Mana ada melayu janji cina weyhh~ Huhh

    ReplyDelete