Friday, April 8, 2011

Family Day Faccyss ..

Assalamualaikum ..
hye u allzz ..
sebenarnya st0ry pasal family day nie dah lame sgt ..
ianya berlaku pertengahan bulan 3 ..
sila bayangkan ..
memang dah lame la kan ..??

seri0uslly family day nie mmg sangat happening and sangat enj0y ..
xterkata enj0y nya ..
tapi ade jugak perkara yang xenj0y ..
sebab muka mereka - mereka yang pergi family day nie ..
akan bertukar menjadi merah ..
then menggelupas and sangat panas ..
semuanya sebab family day di tengah padang dengan matahari tegak di atas kepala kami ..

xde st0ry nak share p0n ..
just nak tunjuk kat k0wang segelumit gambar yang ade ..
kat bawah nie maj0riti nye gambar berbaju merah ..
sebabnye budak part tw0 dikehendaki berbaju merah ..
s0 .. aq nie kan part tw0 ..
s0 merah la semuanya ..


semasa pendaftaran ..

pendaftaran lagi ..

sebelum bermula aktiviti ..

p0sing dulu ..

p0sing lagi ..

nisa and aifa ..

senam seni bakal bermula ..

senam seni dimulakan ..

berehat sebentar bersama r0ti dan air mineral ..


*dah la tue .. aku rase dah terlampau byk gambar pulakk kan .. law nak teng0k lagi .. sila klik sini ekkk .. 0k la .. bye semua ..



tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

No comments:

Post a Comment