Thursday, August 4, 2011

kekangan masa ..

assalamualaikum ..
apa khabar kamu semua ..??
lama dah menjengah ke bl0g yang buruk nie ..
nie semua sebab kekangan masa ..

sejak aku balik dari kampung minggu lepas ..
jadual harian aku sangat la busy ..
setiap hari ade jea pr0gram besar yang melibatkan diri aku nie ..

aku balik dungun 23 julai 2o11 ..
pukul 1o malam aku sampai ..
aku balik naik ape ekk ..??
ape lagi kalau bukan kereta abah aku ..
abah hantar ..
jangan pikir aku anak manja ke xpandai berdikari ke ape ..
itu bukan urusan kau ..

balik jea uitm nie ..
terus ada meeting untuk open day IPM ..
setiap malam pulak tue ..
start meeting pukul 9 mlm sampai 2 3 pagi ..
tak pe la ..
KOMITMEN semua tue ..

OPEN DAY IPM berjalan pada hari isnin dan selasa ..
alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar ..
settle jea OPEN DAY ..
aku busy dengan test CTU 151 pulak ..
memang aku tak de masa nak study CTU nie ..
aku just study setengah jam before test ..
hebat tak ..??
setengah jam nak c0ver 3 t0pic ..
sila jangan tiru aksi ini ..

setelah selesai test CTU ..
beralih pula kepada presentation AIS 200 ..
presentati0n yang agak lintang pukang .. 
kerana kurangnya persediaan ..

settle dua perkara ..
bertemu pula dengan dua test hari nie ..
pagi dan petang ..
FAR 2oo and MAF 22o ..
tak tahu nak cakap macam mana tentang test nie ..
agak b0leh cari makan jea la aku boleh katakan ..
untuk minggu nie selesai semua hal ..
bersedia pula untuk minggu hadapan ..

kat bawah nie ada gambar3 untuk k0wang cuci mata ..
gambar nie sepanjang minggu nie ..

nie gr0up presentati0n ..

semasa 0pen day IPM ..

0pen day IPM ..

0pen day IPM ..

 0pen day IPM ..

 bersama TIMBALAN RECTOR UITM TERENGGANU ..

 my classmate ..

classmate yang giler ..

*selamat menyambut bulan ramadhan yang mulia wahai kawan-kawan .. assalamualaikum ..

tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

No comments:

Post a Comment