Thursday, October 20, 2011

Akhirnya

Assalamualaikum ..
dah lama biarkan encik bl0g nie berkulat ..
sorry ye encik blog ..

akhirnya 20 oktober 2o11 ..
telah menjadi tarikh keramat bagi aku ..
tak de la keramat sangat ..
hari nie baru aku ceritakan pasal aku ngan Encik Botak kat my mummy ..
walaupun dah la kami kenal ..
tapi aku belum sedia nak ceritakan kat my mummy pasal kami ..

hari nie ntah macam mana aku boleh cerita pulak ..
walaupun aku ngan mak aku sangat rapat ..
tapi aku pun tak taw la nape aku susah nak cerita kat mak aku pasal someone special ..
maybe aku malu kot ..
and tak taw nak mulakan cerita macam mana ..

aku rase happy bila dah cerita kat mak aku ..
mak aku tak de masalah pun ..
just ea pesan ..
kena pandai jaga diri ..
jaga maruah diri dan keluarga ..
jangan sampai abaikan pelajaran ..
biasalah macam ibu-ibu selal0o pesan kat anak eaowang ..

mak ..
eya janji akan ingat pesan mak ..
thank you mak because jadi ibu .. sahabat .. yang baik pada eya ..
i love u mak ..
<3<3<3




tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

No comments:

Post a Comment