Saturday, November 26, 2011

Dungun ..

Assalamualaikum ..
s0rry lambat update entri baru ..
bukannya aku sebok pon sampai tak boleh nak update ..
tapi sifat malas yang menular dalam diri nie yang wat aku tak nak update entri ..

semasa aku menulis entri nie ..
aku dah pun bergelar seorang mahasiswi uitm untuk 
semester 4 ..
dah separuh jalan diploma aku ..
kos aku ada 6 sem ..
so this sem yang tengah-tengah la kan ..

tak ade banyak benda pun aku nak story pasal sem nie ..
masih di minggu pertama semester baru la kan ..
assigment pun tak banyak lagi ..
tapi still dah ade lecturer yang dah bagi assigment walaupun baru first class ..

for this sem aku ambil 6 subject ..
bel 312 .. far 250 .. maf 280 ..
ais 290 .. ais 300 .. mgt 180 ..
tapi final exam just ade 5 paper jea ..
bel 312 tak de final exam ..
alhamdulillah kurang siket subject aku ..

this sem aku masih dapat tinggal kat kolej duyung ..
bilek aku iaitu DYB 225 ..
dihuni oleh lieza .. aku dan ros ..
kami semuanya seketariat IPM ..
so sesiapa yang berjawatan memang duduk kat kolej duyung ..
so tak payah nak jalan jauh gi kelas kan ..
suke mak nyah ..!!!

ermm . ok la .. dah penat nak taip ..
bye-bye ..



tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

No comments:

Post a Comment