Monday, December 5, 2011

Nak balik !!!

Assalamualaikum ..

siapa nak tolong aku ??
aku nak balik rumah la ..
bosan duduk dungun ..
nak balik .. nak shopping ..
nafsu nak shopping aku dah tahap gaban ..
sekarang kan year end sale ..
kat dungun nie xde shopping complex ..
so aku nak shopping kat mane ..

just harapkan mesra mall jea ..
tak nak la aku ..
dah la setingkat jea ..
aku nie tak suke law pergi mall yang xbanyak tingkat ..
tak mencabar kaki aku ..

tolonglah ..
nak balik ..!!
siapa baik hati nak hantar aku balik .??
aku xnak naek bus la ..
demand kan ..
huhhu ..

ermmm ..
Encik botak ..
sorry tadi saye tipoo awak ..
saye ckp saye balik minggu nie ..
sy nak tengok awk excited ke tak ..
kalau sy ckp sy balik ..
tapi sy rase bersalah pulak ..
sebab awak terlebih excited ..
padahal sy tipoo jea ..
maafkan sy yea ..
sy gurau jea ..

adoyaii ..
sedih la ..
semalam my parents and my aunty ..
pergi kl shopping ..
sampai hati tak ajak aku .
xnak bagi aku shopping la tue kan ..
takpe la ..
janji mak ckp ea belikan aku baju dah ..
sayang mak ..
muahhhhhxxxx ..

ok la ..
dah bercampur cerita dalam satu entry ..
nie la kerja owang malas ..
ok assalamualaikum ..


*rindu awak sangat3 la encik botak .

tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

No comments:

Post a Comment