Sunday, February 5, 2012

Modul Part 4 ..

Assalamualaikum ..
sangat lama ye aku nie tak update blog nie ..
dah bersawang teruk nie aku tengok ..
hari nie nak cerita pasal modul part 4 aku ..
bagi sesiapa yang student Uitm dia mesti paham modul tue kejadah ape ..
bagi yang tak tahu ..
modul tue macam program untuk semua student Uitm la ..
bagi aku part 4 nie aku kena hadiri ceramah dan mendaki bukit bauk ..

pada hari jumaat aku kena dengar ceramah pasal kesetiaan ..
hari sabtu pulak aku kena mendaki Bukit Bauk ..
mendaki Bukit Bauk nie kira modul jati diri la ..
alhamdulillah aku dengan kengkawan selamat naik dan turun dari bukit tue ..
sebenarnya bukit tue kat belakang kampus aku jea ..

kite owang daki dalam lebih kurang 2 jam setengah ..
lame kan ..???
kite 0wang daki ikut kumpulan ..
dan kumpulan aku terdiri dari classmate aku semuanya ..
iaitu seramai 40 orang ..
modul tue memang memenatkan tapi memang best giler la ..
kite orang memang bekerjasama dalam kumpulan dgn sgt baik ..
terharu aku bile tgk kawan-kawan sama-sama tolong kawan yang susah semasa mendaki tue ..
sayang korang lebih la ..

aku pun dah malas nak taip panjang-panjang lagi ..
korang layan jea la gambar kat bawah nie ..
assalamualaikum ..










*sayang semuanya .







tHanks fOr yOur TimE to Read tHIs :D

No comments:

Post a Comment